Terug naar Overzicht Gerechten
 Print deze pagina

Thuis aan tafel


Wil je thuis genieten van een 3-, 4- of 5 gangen menu overleg ik graag met u voor een menu aangepast aan uw wensen en aan het seizoen.
Enkele voorbeelden:

Hapje

Rauwkost en snoepertjes 3 seizoenshapjes


Voorgerecht

Duo van zalm: Gemarineerd “gin-tonic” en gerookte zalm
Asperges op Vlaamse wijze
Rundercarpaccio met rucola
Vitello tonato
Slaatje met gerookte eend en ganzenleverkrullen met een frambozenvinaigrette


Tussengerecht

Dorade met zalfje van knolselder
Zalm met groentespaghetti en een saff
Scampi’s met fijne groentjes
Kreeft uit de oven
Pakketje van ganzenlever en bospaddenstoelen en een portosausje


Hoofdgerecht

Kabeljauwhaasje met spaghetti van courgette en een brochette van scampi
Langzaam gegaard varkenshaasje met paddenstoelen
Parelhoenfilet met gebakken champignons
Lamskroontje met persilade en wintergroentjes en knolselderpuree
Op lage temperatuur gegaarde kalfsfilet met een zalfje van knolselder
Eend met kriek en een puree van knolselder


Nagerecht

Carpaccio van ananas met yoghurtsorbet
Assortiment van dessertjes
Moelleux van chocolade
Tarte-tatin met vanille-ijs