Print deze pagina
Thuis aan tafel
Wil je thuis genieten van een 3-, 4- of 5 gangen menu overleg ik graag met u voor een
menu aangepast aan uw wensen en aan het seizoen.
Enkele voorbeelden:
Hapje
Rauwkost en snoepertjes
3 seizoenshapjes
Voorgerecht
Duo van zalm: Gemarineerd “gin-tonic” en gerookte zalm
Asperges op Vlaamse wijze
Rundercarpaccio met rucola
Vitello tonato
Slaatje met gerookte eend en ganzenleverkrullen met een frambozenvinaigrette
Tussengerecht
Dorade met zalfje van knolselder
Zalm met groentespaghetti en een saff
Scampi’s met fijne groentjes
Kreeft uit de oven
Pakketje van ganzenlever en bospaddenstoelen en een portosausje
Hoofdgerecht
Kabeljauwhaasje met spaghetti van courgette en een brochette van scampi
Langzaam gegaard varkenshaasje met paddenstoelen
Parelhoenfilet met gebakken champignons
Lamskroontje met persilade en wintergroentjes en knolselderpuree
Op lage temperatuur gegaarde kalfsfilet met een zalfje van knolselder
Eend met kriek en een puree van knolselder
Nagerecht
Carpaccio van ananas met yoghurtsorbet
Assortiment van dessertjes
Moelleux van chocolade
Tarte-tatin met vanille-ijs